Ukoliko imate problem sa opuštenom kožom, naročito nakon gubitka kilograma u pojedinim regijama, i naročito ukoliko vam ne pomažu ni vežbe, onda je ovaj tretman pravi izbor za vas. Radiotalasni lifting je aparaturna, bezbolna, neinvazivna metoga pomoću koje se postiže efekat zatezanja. Može se primenjivati u različitim regijama – stomak, bokovi, noge, ruke, gluteus.

Ujedno, Radiotalasni lifting utiče i na topljenje masnih naslaga, te u isto vreme i topi i zateže, postižući 2 u 1 efekat. Poboljšavaju se tekstura i kvalitet kože, te se usporava njeno starenje.

Kako deluje Radiotalasni Lifting?

Radiotalasni lifting, pomoću sonde, emituje radiotalase u srednji sloj kože. Na taj način se stimuliše proces njene regeneracije, odnosno produkcije novog kolagena i elastina, koji su upravo odgovorni za njenu zategnutost, kvalitet i tonus, mladolikost.

Koliko je tretmana potrebno za vidljive rezultate?

Protokol tretmana je individualan za svakog pacijenta, u zavisnosti od problematike i željenih rezultata. U načelu, uvek se preporučuje serija tretmana koji se mogu ponavljati i u kraćim razmacima – na 3 do 4 dana. Takođe se za maksimalan efekat Radiotalasni lifting može kombinovati i sa Anticelulit masažama, ili pak raditi u periodu između tretmana Lipolize.

Zakažite besplatne konsultacije

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja a možete zakazati i besplatne konsultacije.

Pišite nam putem kontakt forme i odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

    Pogledajte još