Trend broj 1 u Evropi kada je estetska medicina u pitanju i dobitnik Vogue Beauty nagrade u domenu estetske medicine. Tretman koji naglašava prirodnu lepotu, podmlađuje i zadržava prirodan izgled. Ne bez razloga, uz pomoć inovativne tehnologije dugih lanaca polimerizovanih polinukleotida, ostvaruje se značajno dejstvo na kvalitet i zdravlje kože lica, a naročito na njeno zatezanje i podizanje – lifting efekat.

Šta je Nucleofill Lifting i kome je namenjen?

Nucleofill Lifting specijalno je dizajnirana metodologija injektovanja, kojom se u kožu lica, u tačno određenim tačkama, aplikuje aktivna supstanca na bazi polimerizovanih polinukleotida (dobijenih iz lososa).

Time se podstiče proces trajne regeneracije kože i stimulacija produkcije kolagena, zaslužan za mladoliki izgled kože i njenu jedrinu.

Uz pomoć Nukleofill Lifiting procedure delujemo na donje dve trećine kože lica, koja je kako starimo s godinama podložna opuštanju i gubljenju volumena. Koža se u ovom delu zateže i podiže, a takođe se značajno smanjuje i vidljivost nazlabijalnih bora.

Kako izgleda Nucleofill Lifting Procedura?

Tretman traje svega 15-ak minuta i potpuno je bezbolan. Pre samog tretmana, detaljno se čisti koža lica, uklanjaju se šminka i sve nečistoće. Potom se nanosi anestetska krema. 

Zatim se precizno u predelu donje dve trećine lica, sa obe strane obeležavaju tačke injektovanja. Tačke poznate kao 5 points tehnika (tehnika injektovanja u 5 tačaka) se iscrtavaju tako kako bi se nakon aplikovanja postigao maksimalan efekat zatezanja i liftinga. Sledi procedura samog injektovanja.

Rezultat je vidljiv odmah, a pacijenti same rezultate tretmana najbolje uočavaju kada se uporedi tretirana i još uvek netretirana strana lica.

Za najbolji i najdugoročniji efekat se preoručuje protokol od 3 tretmana u seriji, sa razmakom od 3 do 4 nedelje.

Kod nas na klinici Lifting Polinukleotidima je jedna od najpopularnijih i među omiljenima procedurama naših pacijenata.

Zakažite besplatne konsultacije

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja a možete zakazati i besplatne konsultacije.

Pišite nam putem kontakt forme i odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

    Pogledajte još