Ukoliko želite dubinski da hidrirate kožu I da je nahranite aktivnim supstancama u svim dermalnim slojevima, i sve to na neinvazivan, komforan i potpuno bezbolan način, bez perioda oporavka, onda je Jet Peel metodologija Mlaznica pravi izbor za vas. Jet Peel je u potpunosti Prirodan tretman koji vidno poboljšava kvalitet kože.

Šta je JET PEEL i kako funkcioniše?

Kod nas na Klinici jedna od omiljenih tretmana za negu i intezivnu hidarataciju upravo je Jet Peel tehnologija. Za isti koristimo originalni aparat TavTech Ltd tehnologije iz Izraela. Pomoću sistema mlaznica vode pod pritiskom i kiseonika i primenjivanjem nekoliko koraka, rezultati u poboljšanju kvaliteta kože vidljivi su odmah nakon tretmana. Jet Peel koristi specijalne mlaznice gde se stvara subsonični dvofazni mlaz sačinjen od mikrokapljica tečnosti i gasa (vazduh, kiseonik ili uglendioksid),

U sklopu samo jednog tretmana postižemo: Detoksikaciju kože i pora i stimulaciju limfne drenaže. Potom se koža pilinguje onom jačinom koja odgovara problematici i tipu kože, da bi se na kraju, kao što smo pomenuli potpuno neinvazivno, u kožu aplikovali aktivni sastojci – hijaluronska kiselina, peptidi, aminokiseline, vitamina itd. sve do dubljih dermalnih slojeva. i Sve to bez igle!

Efekti koje postižemo pomoću JET PEEL procedure

  • oksigenizacija kože i stimulacija kolagena
  • dubinska limna drenaža za detoks kože
  • dubinska I intezivna hidratacija
  • dubinski čisti kožu licu
  • poboljšana tekstura i tonus
  • smanjena vidljivost površinskih bora

Preporučuju se 4 tretmana u protokolu sa razmakom od 4 nedelje između tretmana.

Nakon tretmana Jet Peel-om nema perioda oporavka.

Zakažite besplatne konsultacije

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja a možete zakazati i besplatne konsultacije.

Pišite nam putem kontakt forme i odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

    Pogledajte još