Mezoterapija bez igle za podmlađivanje kože lica i vrata

Mezoterapija bez igle je savremena je i neinjektivna metoda za podmlađivanje. U pitanju je aparaturna tehnologija – postupkom mezoporacije uz pomoć m3 platforme, aktivne supstance se aplikuju dublje u slojeve kože, kao i u potkožno tkivo. Postupak mezoporacije i m3 platforma omogućuju pospešivanje cirkulacije i vrši se limfna drenaža, što utiče na efektivnost u delovanju samim aktivnih sastojaka koji se aplikuju u kožu. Takođe se ovakovim postupkom i eliminišu štetne materije.

Priprema kože pre samog tretmana

Koža lica (odnosno vrata i dekoltea) potrebno je da bude adekvatno očišćenja i osušena, a ne zaboravimo i da je za maksimalan rezultat najbolje primeniti i postupak Mikrodermoabrazije pre same Mezoporacije, kako bi sa kože detaljno bio uklonjen površinski zadebljani sloj i izumrle ćelije. Time se ynačajno pojačava efekat penetracije aktivnih sastojaka iz seruma koji se koriste prilikom Mezoterapije bez igle.

Kako izgleda tretman Mezoporacije i kada se primenjuje

Tretman je prijatan, bezbolan, a prilikom tretmana se može koristiti par različitih aparaturnih nastavaka. Prilikom samog tretmana koriste se kokteli i serumi koji sadrže multivitamine, oligoelemente, antioksidanse, hijaluron, aminokiseline, a odabir koji se koktel ili serum koriste određuje kozmetičar u skladu sa potrebama i problematikom kože.

Rezultati mezoterapije bez igala su: hidrirana i regenerisana koža, poboljšan tonus, svežiji i odmorniji izgled.

Zakažite besplatne konsultacije

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja a možete zakazati i besplatne konsultacije.

Pišite nam putem kontakt forme i odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

    Pogledajte još