Biorevitalizacija je dubinska mezoterapija, kojom se prodire do dubinskih slojeva kože, koji se inzetivno hidriraju, te se podstiče produkcija elastina i kolagena – eliksira mladolikog izgleda, i supstanci koje naša koža prirodno sadrži, a čija se produkcija s godinama smanjuje.

Kokteli za Biorevitalizaciju koncetracijom su jači od koktela za mezoterapiju, pa je i rezultat po kožu kada je procedura Biorevitalizacije u pitanju, vidljiviji.

Biorevitalizacija kože lica, vrata i dekoltea koži omogućuje  da zaista zadrži svoj mladoliki izgled, da bude zdrava i kvalitetna, a svakoj ženi da bude negovana

Kako izgleda tretman?

Tretman Biorevitalizacije je minimalno bolan, i komforan je za pacijenta. Pre same procedure, na kožu se nanosi anestetska krema, a potom se nakon 10-ak minuta injektivno aplikuje mezokoktel. Koriste se tanke igle, te su ubodi zaista minimalno bolni.

Mezoterapijski kokteli se sastoje od hijaluronske kiseline, sadrže vitamine, minerale, antioksidante i druge aktivne supstance.

Bitno je da znamo da kućna nega kože nije dovoljna, neće smanjiti vidljivost niti nastanak novih bora. Stoga je Biorevitalizacija preporuka broj 1!

Kada je pravo vreme da započnete sa tretmanima Biorevitalizacije?

Predrasuda je da sa određenim procedurama estetske medicine ne treba počinjati pre 30-tih. Biorevitalizacija može da zagladi sitne površinske bore, ali onda kada bore postaju duboke i urezane, ne možemo ih rešiti pomoću Biorevitalizacije.

Ovo je tretman koji pomaže u očuvanju kvaliteta kože, te je druga polovina dvadesetih već idealan trenutak da ih periodično primenjujete.

Preporuka je da se primeni protokol od 3 tretmana u seriji, sa razmakon od 2 do 3 nedelje između tretmana, za najbolje rezultate.

Da li se za svakog pacijenta primenjuje ista Biorevitalizacija, odnosno ista kombinacija koktela?

Kako kod nas na klinici svakom pacijentu pristupamo ponaosob, te tek nakon detaljne analize kože, određujemo koji bi tretman bio adekvatan, tako isto postoje i razlike i u okviru samog tretmana od pacijenta do pacijenta.

Ono čime možemo da se pohvalimo jeste jako širok dijapazon mezokoktela, dizajniranih tako da treitraju specifične probleme kože odnosno daju joj određeni benefi.

Tako postoje kokteli specijalno kreirani protiv aknozne kože, ožiljaka, koje stoga onda primenjujemo u okviru protokola lečenja aknozne kože, zatim kokteli za okoloočnu regiju protiv podočnjaka itd, kokteli za intezivnu hidrataciju, snažni antiage complex-i itd.

Biorevitalizacija je indikovana za:

Popunjavanje  površinskih finih bor na licu,vratu i dekolteu, poboljšanje elastičnosti, hidrataciju, ublažavanje podočnjaka.

Period oporavka nakon Biorevitalizacije

Odmah nakon Biorevitalizacije – bilo da je u pitanju lice, okoloočna regija, vrat ili dekolte, uobičajena je pojava crvenila, koje prolzi kroz par sati. Takođe su moguće i crvene tačke-papule, na mestu uboda, koje podjenako brzo prolaze.

  • Dubinska hidratacija
  • Ublažava bore oko očiju
  • Podmlađivanje vrata i dekoltea
  • Koriguje podočnjake
  • Popravlja tonus kože

Zakažite konsultacije

Pozovite nas Pošaljite upit

Pogledajte još