Biorevitalizacija Podočnjaka Najefikasnijom Light Eyes Metodom

Biorevitalizacija je dubinska mezoterapija, kojom se prodire do dubinskih slojeva kože, koji se intezivno hidriraju, te se podstiče produkcija elastina i kolagena – eliksira mladolikog izgleda, i supstanci koje naša koža prirodno sadrži, a čija se produkcija s godinama smanjuje.

Biorevitalizacija kože lica, vrata i dekoltea koži omogućuje da zaista zadrži svoj mladoliki izgled, da bude zdrava i kvalitetna, a svakoj ženi da bude negovana

Kako izgleda tretman?

Tretman Biorevitalizacije je minimalno bolan. Pre same procedure, na kožu se nanosi anestetska krema, a potom se nakon 10-ak minuta injektivno aplikuje mezokoktel duboko u derm.

Mezoterapijski kokteli sadrže aktivne sastojke poput hijaluronske kiseline, vitamina, minerala, antioksidanata, glicerola, peptida, nukleotida, dragocenih za efekte dubinskog hidriranja, podmlađivanja, poboljšanja tonusa i teksture kože.

Bitno je da znamo da kućna nega kože nije dovoljna, neće smanjiti vidljivost niti nastanak novih bora. Stoga je Biorevitalizacija preporuka broj 1!

Kada je pravo vreme da započnete sa tretmanima Biorevitalizacije?

Predrasuda je da sa određenim procedurama estetske medicine ne treba počinjati pre 30-tih. Biorevitalizacija može da zagladi sitne površinske bore, ali onda kada bore postaju duboke i urezane, ne možemo ih rešiti pomoću Biorevitalizacije.

Ovo je tretman koji pomaže u očuvanju kvaliteta kože, te je druga polovina dvadesetih već idealan trenutak da ih periodično primenjujete.

Preporuka je da se primeni protokol od 3 tretmana u seriji, sa razmakon od 2 do 3 nedelje između tretmana, za najbolje rezultate.

Da li se za svakog pacijenta primenjuje ista Biorevitalizacija, odnosno ista kombinacija koktela?

Kako kod nas na klinici svakom pacijentu pristupamo ponaosob, te tek nakon detaljne analize kože, određujemo koji bi tretman bio adekvatan, tako isto postoje razlike i u okviru samog tretmana od pacijenta do pacijenta.

Ono čime možemo da se pohvalimo jeste jako širok dijapazon koktela, dizajniranih tako da treitraju specifične probleme kože odnosno daju joj određeni benefit.

Tako postoje kokteli specijalno kreirani protiv aknozne kože, ožiljaka, koje onda primenjujemo u okviru protokola lečenja aknozne kože, zatim kokteli za okoloočnu regiju protiv podočnjaka i tamnih kolutova, kokteli za intezivnu hidrataciju, snažni antiage complex-i itd.

Biorevitalizacija je indikovana za:

Popunjavanje  površinskih finih bor na licu, vratu i dekolteu, poboljšanje elastičnosti, hidrataciju, ublažavanje podočnjaka.

Period oporavka nakon Biorevitalizacije

Odmah nakon Biorevitalizacije – bilo da je u pitanju lice, okoloočna regija, vrat ili dekolte, uobičajena je pojava crvenila, koje prolazi kroz par sati. Takođe su moguće i crvene tačke-papule, na mestu uboda, koje podjenako brzo prolaze.

  • Dubinska hidratacija
  • Ublažava bore oko očiju
  • Podmlađivanje vrata i dekoltea
  • Koriguje podočnjake
  • Popravlja tonus kože

Zakažite besplatne konsultacije

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja a možete zakazati i besplatne konsultacije.

Pišite nam putem kontakt forme i odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

    Pogledajte još