Pre uklanjanja bilo kakve kožne promene pacijent mora obaviti dermatološki pregled kako bi se postavila dijagnoza svih promena na koži. Vrlo su česte benigne promene na koži poput hemangioma-takozvanih crvenih mladeža, seboroičnih keratoza koje su braon ili sive boje, hrapave površine i sporo rastu.

Takođe se na koži mogu naći i virusne bradavice i fibromi-benigne promene na koži koje su najčešće lokalizovane na vratu, aksilama i trupu. Sve ove promene mogu se laserski ukloniti naročito ukoliko se često povređuju ili ako predstavljaju estetski problem pacijentu. Pre uklanjanja promene moguće je aplikovati anestetičku kremu, tako da je procedura bezbolna po pacijenta.

Period oporavka kod pacijenta ne postoji. Ukoliko se promena uklanja u letnjem periodu pacijentu je potrebno naglasiti da izbegava izlaganje suncu uz obavezno korišćenje zaštitnog faktora (SPF50).

Zakažite besplatne konsultacije

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja a možete zakazati i besplatne konsultacije.

Pišite nam putem kontakt forme i odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

    Pogledajte još