Ultrazvučna Kavitacija je metoda koja na odredjenoj frekvenci ultrazvuka, uništava masne ćelije. U pitanju je neinvazivan i potpuno bezbolan tretman, koji se primenjuje upravo u problematičnim regijama, gde su lokalizovane masne naslage najupornije, odnosno u regijama u kojima je prisutan celulit. To mogu biti stomak, kukovi,butine, unutrašnji deo kolena, nadlaktice, gluteus.

Indikacije za primenu Ultrazvučne Kavitacije

Lokalizovane mane naslage

Preoblikovanje figure

Celulit

Poboljšanje kvaliteta kože

Ultrazvučna Kavitacija uklanja uporne masne naslage ciljano,na tačno određenim mestima, i to bez ikakvih operativnih zahvata.

Kako deluje Ultrazvučna Kavitacija

Procedura podrazumeva kombinaciju ultrazvuka velike snage i niske frekvencije i radio-talasa jačine20KHz(kiloherca), što je potpuno bezbedno za ljudsko telo .Ultrazvučni talasi se usperavaju za svakog pacijenta ponaosob, na tačno određenu dubinu tkiva, te dolazi do razbijanja masnih ćelija. nakon toga se masti metaboličkim procesima transportuju do jetre, gde se masnoća dalje razgrađuje, nakon čega se izbacuje iz organizma.

Vreme trajanja tretmana je oko 50 minuta i budući da organizmu treba vremena da preradi i eliminiše oslobođene masne kiseline, razmak između dva tretmana treba biti najmanje 7 dana. 

Već nakon jednog tretmana možemo očekivati gubitak u obimu do 3cm, dok se za značajnije rezultate preporučuje serija od 3 do 5 tretmana.

CTA Message

Pozovite nas Pošaljite upit

Pogledajte još