Periokularna (okoloočna regija) posebno je delikatna regija kada je koža u pitanju. Koža je u ovom delu tanja i osetljivija, a takođe i podložnija ranijoj pojavi sitnih bora i linija, koji su ujedno i prvi znaci starenja. 

Dodajmo i koliko zapravo izgled periokularne regije doprinosi celokupno mladalačkom izgledu, kao i svežini i blistavosti kože lica. Stoga su čest problem u ovoj regiji i podočnjaci, tamni kolutovi ispod očiju, nadudost i pojava kesica, ili pak pojava upalih podočnjaka, koja takođe čini da izgledamo starije, umornije.

Kako se adekvatno tretira periokularna regija, odnosno koji je pravi izbor estetske procedure?

Aplikovanje hijaluronskih filera u cilju rešavanja problema podočnjaka, česta je i primenjivana procedura, efikasna u pogledu željenih rezultata.

No, procedura koja je podjednako efikasna, a potencijalno manje rizična u pogledu određenih nuspojava, s obzirom na pomenutu osetljivost periokularne regije, jeste procedura – NUCLEOFILL EYES!

Šta je Nucleofill Eyes i kome je namenjen?

Nucleofill formulacija, kao i kod drugih Nucleofill procedura, u sastavu podrazumeva aktivnu supstancu polimerizovanh polinukleotida (dobijenih iz lososa), koja podstiče procese regeneracije i biorestrukturiranja kože. S obzirom na to da u sebi ne sadrži hijaluronsku kiselinu, nema bojazni od kontraindikacije u pogledu skupljanja vode i formiranja kesica.

Procedurom Nucleofill Eyes rešavaju se:

  • Nadutost/kesice ispod očiju
  • Periokularne bore
  • Koža u periokularnom području se regeneriše
  • Poboljšavaju se površinske bore, bez upotrebe filera

Savetuje se i posle operativnih zahvata, poput blefaroplastike, hirurškog podizanja kapaka, lasera.

Kako izgleda proces aplikacije?

Nucleofill Eyes metoda je injektivna, uglavnom se primenjuje metoda kanile, koja je za pacijenta komforna – samo je jedno mesto uboda, a nucleofill soft (supstanca) se potom pomoću kanile ravnomerno raspoređuje).

Period oporavka?

Nakon procedure Nucleofill Eyes nije potreban nikakav naročit period oporavka, pacijent odmah nakon tretmana nastavlja sa uobičajenim dnevnim aktivnostima.

Moguće su manje modrice, samo na mestu uboda.

Fotografije PRE i odmah POSLE tretmana

Zakažite besplatne konsultacije

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja a možete zakazati i besplatne konsultacije.

Pišite nam putem kontakt forme i odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

    Pogledajte još