Uklanjanje kapilara podrazumeva dejstvo Ng:Yag zraka našeg Fotona lasera na plave i ljubičaste kapilare i manje vene do 2mm.

Šta predstavlja oznaka Nd:Yag?

Nd:Yag predstavlja neodimijumski laser koji svojim talasnim dužinama deluje na više načina-od zagrevanja tkiva dubokih struktura tkiva preko dejstva na upaljenim područjima do apsorpcije u melaninu. Efekat zagrevanja dubokih struktura tkiva koristi se u podmlađivanju, a umirujući efekat deluje na upalne procese u koži te je zgodan kod lečenja aknozne kože. Neodimijumski laser namenjen je i za rešavanje vaskularnih promena.

Hemoglobin koji se nalazi u crvenim krvnim zrncima upija svetlosni zrak, njegova energija se pretvara u toplotnu i dolazi do koagulacije krvi i zatvaranja zidova neželjenih krvnih sudova. Mogu se tretirati sve regije na kojima postoje prošireni kapilari. Tokom tretmana moguće je osetiti toplotu i peckanje, a sam tretman se izvodi uz obaveznu upotrebu aparata za hlađenje. Broj preporučenih tretmana zavisi od veličine regije, dužine i širine kapilara. Uglavnom je potrebno 1-4 tretmana, koji se izvode na svakih 6 nedelja. 

Fotografije PRE i neposredno POSLE

Zakažite besplatne konsultacije

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja a možete zakazati i besplatne konsultacije.

Pišite nam putem kontakt forme i odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

    Pogledajte još