Za samo 7 dana, uz pristupačne cene do novog osmeha! Naš je moto da pacijent u što kraćem roku dobije savršen rezultat! 

Stomatološka ordinacija u sklopu Klinike dr Jelena Glavinić, na prvom mestu ističe svoj stručni tim, profesionalnost, preciznost i efikasnost u radu i pružanju kompletne stomatološke usluge. Raspolažemo najsavremenijom stomatološkom opremom, nalazimo se u samom srcu Beograda, u centru u Knez Mihailovoj, te uz posetu našoj ordinaciji možete uživati i u znamenitostima naše prestonice, kao i njenoj bogatoj gastronomskoj ponudi. 

Pacijenti širom sveta upravo su se u našoj ordinaciji odlučili za usluge stomatološke protetike, keramičke krunice, porcelanske fasete, za hiruršku ugradnju zubnih implantata, kao i druge stomatološke usluge – od jednostavnih kompozitnih ispuna do kompletne rekonstrukcije usta. Možemo se pohvaliti da su među našim saradnicima renomirani profesori oralne medicine, protetike, maksilofacijalne hirurgije, sa Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. 

Govorimo engleski, italijanski i francuski jezik, u najkraćem roku odgovaramo na vaše upite putem email-a, whatsapp-a, viber-a, te vam šaljemo ponudu i besplatan plan lečenja. U mejlu treba da opišite Vaš problem, želje, kao i da nas pitate sve što vas interesuje u vezi sa procedurom. Možete odmah poslati i zubni x-ray (ortopan), kako bismo imali potpuni uvid u vašu strukturu kosti i zube. Nakon detaljne analize, naš tim stručnjaka Vam šalje detaljan protokol stomatoloških intervencija, koliko dana je za njih potrebno da izdvojite, kao i prezicnu cenovnu ponudu za sve opcije (ukoliko ih postoji više). 

Za sve stomatološke usluge koje prelaze iznos od 2.000 eura, obezbeđujemo Vam besplatan smeštaj i transfer sa aerodroma! 

Opšta i preventivna stomatologija, estetska stomatologija, protetika, oralna hirurgija i protetika, kompletna restauracija zuba, paradontologija – stručni tim ordinacije dr Jelena Glavinić može odgovoriti na svaki vaš zahtev i učiniti da se kao pacijent osećate sigurno i udobno. 

KONTAKTIRAJTE NAS I DOBIĆETE BESPLATAN PLAN TRETMANA I PONUDU

U mejlu treba da opišite Vaš problem, Vaše želje, planove i pitate sve što Vas interesuje vezano za proceduru. Bilo bi dobro da nam pošaljete i Vaš zubni X-ray snimak obe vilice (nije obavezno) tako da možemo imati bolji uvid u Vašu strukturu kosti i zube. Nakon detaljne analize naš tim će Vam poslati detaljan plan tretmana i prezentovati sve opcije (ako postoji više opcija). Bićete upoznati sa celom procedurom, koje intervencije se rade, trajanje, koliko puta je potrebno da dođete i naravno preciznu cenu procedure.

Kada sklopimo dogovor, datum dolaska je na Vama. Mi ćemo se truditi da Vam boravak bude ugodan, a dentalne procedure potpuno bezbolne. Za strane državljane koji imaju osiguranje koje pokriva dentalne procedure mi dajemo račun naših usluga tako da pacijent može da izvrši povraćaj novca u svojoj zemlji. Takođe izdajemo medicinski izveštaj sa kojim pacijent može da pravda odsustvo sa posla.

NAŠA DENTALNA KLINIKA VAM OBEZBEĐUJE BESPLATAN SMEŠTAJ TOKOM DENTALNE PROCEDURE I TRANSFER SA AERODROMA.

Zakažite besplatne konsultacije

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja a možete zakazati i besplatne konsultacije.

Pišite nam putem kontakt forme i odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

    Pogledajte još