Da li ste čuli za Skin Boost-ere i da li znate šta se pod njima podrazumeva kada je antiage procedura u pitanju? Skin Boosteri već su par godina poseban trend u Estetskoj Medicini, koji sve više preuzima primat, jer podrazumeva intezivnu negu i rezultat podmlađivanja kože, a uz zadržavanje prirodnog izgleda. Redovna nega jeste ključna ukoliko želimo da izgledamo mladoliko, a Skin Boosteri su definitivno tretman koji kod nas na klinici preporučujemo pacijentima, u protokolu sa drugim tretmanima i antiage procedurama, poput Biorevitalizacije, tretmana Laserom itd. Pomoću ovakve procedure, koža se dubinski hidrira, nadomešćuje se gubitak tonusa koji je uobičajen kod procesa starenja, i značajno se poboljšava njen kvalitet.

Zbog čega smo se odlučili baš za SkinFill Boost?

Ono što je uvek na prvom mestu naš moto jeste da u radu sa pacijentima koristimo najkvalitetnije proizvode, sigurne proizvode, koji će našim pacijentima pružiti najbolje rezultate. Stoga, pored Nucleofill Liftinga – procedura koja se odnosi na pad kože u donje dve trećine lica i koju takođe možemo ubrojati u skin bustere, među najpopularnijim antiage tretmanima kod naših pacijenata je i – SkinFill Boost tehnologija podmlađivanja.

Formulacija ovog proizvoda počiva na Hijaluronskoj kiselini, i to slobodnoj koja nije umrežena (to je razlika u odnosu na Hijaluronske filere, te se samim tim radi i o drugačijim procedurama) visoke molekularne težine. Upravo je velika molekularna težina karakteristika zahvaljujući kojoj je koža nakon tretiranja SkinFill Boosterom dubinski hidrirana, a takođe postižemo i efekat blage volumenizacije. To nije volumenizacija koja može biti karakteristična za Hijaluronske filere, već podrazumeva vraćanje jedrine i punoće kod kože kod koje već imamo određenu dozu opuštanja, što je među prvim znakovima starenja.

Značaj ove procedure jeste i u tome što se stimulišu proizvodnja Kolagena i Elastina, te se trajno poboljšava kvalitet kože, preventira se njeno starenje i uklanjaju prvi znaci starenja.

SkinFill Booster je zapravo Biostimulator koji će vašoj koži omogućiti da dostigne maksimum kada su njen kvalitet i estetika u pitanju.

Fotografija PRE i POSLE

Zakažite besplatne konsultacije

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja a možete zakazati i besplatne konsultacije.

Pišite nam putem kontakt forme i odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

    Pogledajte još