PureLift Pro + posebno je osmišljena metodologija i aparaturni tretman-procedura za stimulaciju mišića (tzv.GYM efekat), blagi lifting, stimulaciju proizvodnje kolagena i u načelu poboljšanje tonusa lica.

PureLift Pro + koristi tehnologiju trostrukog talasa, prvi talas (niska frekvencija) ima anestetički efekat, drugi talas (srednja frekvencija) deluje u sloju dermisa, a treći talas (visoka frekvencija) seže duboko do mišića lica.

Prilikom same PureLift Pro + procedure koristimo serum na bazi kolagena koji utiče na hidrataciju, elastičnost i zategnutost kože.

Ovaj tretman možemo da kombinujemo i sa drugim tretmanima kao sto su PQAge Pepeljuga tretman, Hemijske pilinge, Jetpeel, Vmetal.

Kako izgleda Pure Lift Pro + tretman sa Kolagenom?

Nakon aplikacije seruma sa Kolagenom, primenjuje se Pure Lift Pro + aparaturna tehnologija koja poboljšava penetraciju seruma i kojom se podstiče efekat zatezanja, liftinga. Ova procedura se može kao što je pomenuto kombinovati sa drugim kozmetičkim procedurama, te u zavisnosti od toga tretman traje od 30 min do 60 min. Nakon tretmana nema perioda oporavka, niti propratnog crvenila. Procedura je potpuno bezbolna. Na samom kraju tertmana na lice se aplikuje i Peel Off umirujuća maska prema tipu kože.

CTA Message

Pozovite nas Pošaljite upit

Pogledajte još