Cinderella efekat – kada koža odmah nakon tretmana postaje blistava i zategnutija, vezuje se upravo za PQAge Evolution Plus Piling, što je upravo i pun naziv pomenutog tretmana. Ipak, popularno među pacijentima je nazvan i Pepeljuga tretmanom! Među omiljenim je kod pacijenata kada su neinvazivni pilinzi u pitanju, bez eksfolijacije, koji mogu da se rade tokom sva 4 godišnja doba, kod pacijenata zaista širom celog sveta.

Kada je pravo vreme da se odlučite za Pepeljuga tretman?

Upravo kao što smo naglasili, ovaj Piling možete da radite tokom cele godine. Može se primenjivati kod pacijenata različitog starosnog doba, a idealan je ukoliko želite, ili pak imate neki važan događaj, da vam koža zablista, da postane zategnutija i da se podigne u donje dve trećine lica.

Kakav je sastav ovog Pilinga?

Piling je izuzetno bogate i efikasne formulacije, te pored Hlorsirćetna, Mandelične i Koične kiseline, sadrži i faktore rasta, zbog pominjemo i PRP efekat.

Kako izgleda sam tretman?

Tretman je bezbolan i jednostavan, traje svega 20ak minuta. Piling se nanosi u 2 do 5 slojeva, te se utrljava u kožu masažnim gravitacionim pokretima. Neutrališe se samo vodom.

Oporavak nakon tretmana

Nakon Pepeljuga Tretmana nemamo period oporavka, možete nastaviti sa svojim dnevnim obavezama. Moguće je blago crvenilo koje brzo prolazi. Ovo je tretman koji ne izaziva eksfolijaciju osim u retkim slučajevima kod izrazito osetljivih koža.

Piling se može primenjivati tokom cele godine, no svakako – nakon pilinga se ne savetuje direktno izlaganje suncu i preporučuje se nošenje zaštitnog faktora.

Zakažite besplatne konsultacije

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja a možete zakazati i besplatne konsultacije.

Pišite nam putem kontakt forme i odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

    Pogledajte još