dr Jelena Glavinić

Doktor Dentalne i Estetske medicine, specijalizant Maksilofacijalne hirurgije (Hirurgija glave i vrata). Internacionalni edukator za jedan od vodećih brendova na polju estetske medicine – Promoitalia. Nakon završetka Stomatološkog fakulteta, dr Jelena Glavinić prepoznala je lepotu i posebnost profesije anti-aging lekara. Svoje prve edukacije u oblasti estetske medicine, mezoterapije i anti-aging medicine započinje u prestižnim institucijama u Milanu, i od tada kontinuirano radi na ličnom usavršavanju budući da se znanja i tehnologije u ovoj oblasti neprestano razvijaju. Prateći inovacije na polju nehiruškog podmlađivanja, trudi se da, u dogovoru sa pacijentima, dođe do najboljeg rešenja, poštujući njihove želje i pružajući im najbolju moguću negu. U svojoj ordinaciji, doktorka radi sa materijalima najvišeg kvaliteta svetski poznatih brendova, koji garantuju sigurnost u radu i pružaju maksimalnu dugotrajnost efekata. Pored velike posvećenosti i ljubavi prema poslu i pacijentima, zalaganju za primenu anti-aging medicine u službi zdravog starenja, dr Jelenaslobodno vreme najviše voli da provodi sa svojim suprugom i decom. Takođe, veliki je ljubitelj fitnessa, kick boxa i plesa, posebno latino-američkog, koji je dugi niz godina profesionalno trenirala i osvajala prve nagrade na takmičenjima širom sveta.

dr Jelena Glavinić

dr Tamara Grbović

Doktor Dentalne i Estetske medicine, na doktorskim studijama na Stomatološkom fakultetu univerziteta u Beogradu. Posvećena, vredna i odgovorna. Omiljena u kolektivu i među pacijentima. Zaljubljenih u modu i sa izraženim smislom za lepim. Usavršavanje i napredak za nju su imperativ.

Miljana Dimić

Miljana je u timu naših strukovnih estetičara-kozmetičara, i kako je naši pacijenti najčešće opisuju, u poslu je, a i privatno: komunikativna, pedantna i precizna. Od trenutka kada je upisala Visoku zdravstvenu školu, znala je da je otkrila profesiju kojom želi da se bavi. Pre svega, najbitnije joj je da ostvari odnos sa pacijentima pun poverenja i poštovanja, kao i da im pomogne u rešavanju problema sa kožom. U slobodno vreme voli da provodi vreme u prirodi, kuva, gleda filmove, putuje.

Miljana

Stada Šapić

Poverenje pacijenata stiče se stručnim kadrom, individualnim i sveobuhvatnim pristupom u radu. Veliku važnost pridajemo osećaju prijatnosti u samom ambijentu, kao i odnosu pacijenata sa našim zaposlenima. Na samom ulazu u ordinaciju, prvo lice koje ćete ugledati je gospođa Stada, okarakterisana od strane naših pacijenata kao nasmejana, ljubazna žena, uvek spremna da izadje u susret, zakaže željeni termin, skuva najbolju kaficu u gradu i upozna vas sa našom vodećom idejom, a to je sveobuhvatni pristup lepoti, kako spolja, tako i iznutra.

 

Ana Pupovac

Ana, na poziciji direktora marketinga i klinike, zajedno sa Anjom, zadužena je za njen vizuelni identitet, za osmišljavanje različitih kampanja, i digitalnih aktivacija za koje želimo da budu odgovor na potrebe naših pacijenata. Zaljubljenih u pisanu reč, sa dugogodišnjim iskustvom u digitalnom marketingu, i sa ciljem da i na marketinškom planu budemo u korak sa trendovima. U slobodno vreme voli da putuje i uživa u krugu bliskih prijatelja.

Direktor marketings

CTA Message

Pozovite nas Pošaljite upit
Adresa

Kneza Mihaila 19, Beograd

Telefon

+381 62 620 063

email

drjelenaglavinic@gmail.com

Radno vreme

Radnim danima 10h-21h

Subota 10h-16h

Nedelja ne radimo

Pogledajte još