dr Jelena Glavinić

Dr Jelena Glavinić je doktor dentalne medicine i specijalizant maksilofacijalne hirurgije. Rođena je u Beogradu i svoj profesionalni put započela je sa studijama stomatologije na Stomatološkom fakultetu. Nakon sticanja diplome, odlučila se za specijalizaciju iz maksilofacijalne hirurgije, čime je dublje istražila i usavršila svoje znanje o kompleksnim procedurama u ovom polju. Trenutno radi na Stomatološkom fakultetu, na odeljenju za Maksilofacijalnu hirurgiju.

Paralelno s karijerom u hirurgiji, Jelena se posvetila i akademskom usavršavanju. Trenutno je na master studijama na Medicinskom fakultetu, gde se bavi istraživanjem medicine dugovečnosti i zdravog starenja.

Sa više od 10 godina iskustva u anti-aging medicini, Dr Glavinić je postala prepoznatljivo ime u oblasti zdravlja i estetike. Kroz mnogobrojne edukacije u Srbiji i Milanu, stekla je duboko znanje o najnovijim metodama i tehnologijama u ovoj oblasti. Njen angažman kao internacionalnog edukatora za brend PromoItalia dodatno je proširio njen uticaj i doprinos na polju estetske medicine.

Dr. Jelena Glavinić je strastvena u svom radu, posvećena stalnom usavršavanju i pružanju najbolje moguće nege i rešenja za svoje pacijente. Njena posvećenost medicini i obrazovanju čini je istinskim liderom u svojoj oblasti.

Jelena Glavinic

dr Nina Kantar

Nina Kantar je diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Pančevu, stičući temeljno znanje iz stomatologije. Nakon završetka osnovnih studija, odlučila se za dalje usavršavanje te je upisala specijalizaciju iz stomatološke protetike na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Posvećena i ambiciozna, Nina je aktivno uključena u praksu stomatologije i stomatološke protetike već dugi niz godina. Kontinuirano se usavršava kroz različite edukativne programe kako bi pružila svojim pacijentima najkvalitetniju moguću negu. Njena stručnost, posvećenost i želja za stalnim napretkom čine je cenjenom članicom stomatološke zajednice, dok njeni pacijenti cene njen pristup pun pažnje i brige.

Nina je osoba koja teži izvrsnosti u svom radu i neprestano se trudi da ostvari najbolje rezultate za sve svoje pacijente.

Nina Kantar

dr Korana Ostojić

Korana Ostojić je diplomirala na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, nakon čega je usmerila svoju strast i talent ka oblasti estetske medicine. Sa više od pet godina iskustva u stomatologiji i estetici, postala prepoznatljiva u svojoj oblasti.

Njen profesionalni put obuhvata kontinuirano usavršavanje i edukaciju kako bi ostala u korak sa najnovijim trendovima i tehnologijama u estetskoj medicini. Njen angažman nije samo fokusiran na kliničku praksu, već i na deljenje svojih znanja i iskustava s kolegama i pacijentima.

Kroz svoj rad, Korana je stekla reputaciju kao posvećeni stručnjak koji kombinuje stručnost s empatijom, pružajući svojim pacijentima najviši nivo nege i estetskog tretmana. Njena misija je da svakom pacijentu pruži personalizovanu negu i pomogne im da postignu svoj maksimalni potencijal lepote i zdravlja.

Van kliničkog okruženja, Korana uživa u aktivnostima sa svojom porodicom. Njen entuzijazam za život i želja za kontinuiranim učenjem odražavaju se kako u njenom profesionalnom radu tako i u njenom ličnom životu.

Korana Osojic

dr Tamara Grbović

Doktor Dentalne i Estetske medicine, na doktorskim studijama na Stomatološkom fakultetu univerziteta u Beogradu. Posvećena, vredna i odgovorna. Omiljena u kolektivu i među pacijentima. Zaljubljenih u modu i sa izraženim smislom za lepim. Usavršavanje i napredak za nju su imperativ.

Tamara

Miljana Dimić

Miljana je u timu naših strukovnih estetičara-kozmetičara, i kako je naši pacijenti najčešće opisuju, u poslu je, a i privatno: komunikativna, pedantna i precizna. Od trenutka kada je upisala Visoku zdravstvenu školu, znala je da je otkrila profesiju kojom želi da se bavi. Pre svega, najbitnije joj je da ostvari odnos sa pacijentima pun poverenja i poštovanja, kao i da im pomogne u rešavanju problema sa kožom. U slobodno vreme voli da provodi vreme u prirodi, kuva, gleda filmove, putuje.

Miljana

Stada Šapić

Poverenje pacijenata stiče se stručnim kadrom, individualnim i sveobuhvatnim pristupom u radu. Veliku važnost pridajemo osećaju prijatnosti u samom ambijentu, kao i odnosu pacijenata sa našim zaposlenima. Na samom ulazu u ordinaciju, prvo lice koje ćete ugledati je gospođa Stada, okarakterisana od strane naših pacijenata kao nasmejana, ljubazna žena, uvek spremna da izadje u susret, zakaže željeni termin, skuva najbolju kaficu u gradu i upozna vas sa našom vodećom idejom, a to je sveobuhvatni pristup lepoti, kako spolja, tako i iznutra.

 

Stada

Ana Pupovac

Ana, na poziciji direktora marketinga i klinike, zajedno sa Anjom, zadužena je za njen vizuelni identitet, za osmišljavanje različitih kampanja, i digitalnih aktivacija za koje želimo da budu odgovor na potrebe naših pacijenata. Zaljubljenih u pisanu reč, sa dugogodišnjim iskustvom u digitalnom marketingu, i sa ciljem da i na marketinškom planu budemo u korak sa trendovima. U slobodno vreme voli da putuje i uživa u krugu bliskih prijatelja.

Direktor marketings

CTA Message

Pozovite nas Pošaljite upit
Adresa

Kneza Mihaila 19, Beograd |

Dunavska 15, Novi Sad

Telefon

+381 62 620 063

Email

drjelenaglavinic@gmail.com

Radno vreme Beograd

Radnim danima 10h-21h

Subota 10h-16h

Nedelja ne radimo

Radno vreme Novi Sad

Radnim danima 10h-21h

Subota 10h-16h

Nedelja ne radimo

Pogledajte još