062/620-063

O Nama

NAŠA PRIČA

Dobrodošli na dr Jelena Glavinić kliniku!

Naša klinika se nalazi u samom srcu Beograda i pored stručnog osoblja pruža svim pacijetima ugodan i prijatan ambijent. Naš tim specijalizovanih doktora pruža usluge dijagnostike i lečenja stomatoloških i dermatoloških problema. Koristimo najsavremenije metode i aparate. Radimo na konstantnom usavršavanju, kako bismo našim pacijentima pružili što bolje uslove i negu u procesu lečenja.

Pored stomatoloških i dermatoloških usluga, bavimo se estetskom medicinom i kozmetologijom, jer smatramo da je briga o licu i telu, briga o sebi. Umetnost je u Vašem telu, a mi se svakodnevno trudimo da našim pacijentima  pristupamo individualno i da negujemo Vašu jedinstvenost. Cilj nam je da smanjimo Vašu brigu i učinimo Vaš proces lečenja relaksirajućim.

Bezbroj je razloga zbog kojih se pacijenti opredeljuju baš za doktorku Jelenu Glavinić, specijalistu estetske medicine, i njen stručni tim kada su u pitanju nehiruške estetske intervencije na licu i telu. Konstantnim usavršavanjem i kombinovanjem aparata poslednje generacije i kozmetike vrhunskog kvaliteta, postižemo zavidne rezultate u dijagnostici, lečenju i podmlađivanju kože bez obzira na složenost problema. Individualni pristup i posvećenost glavni su benefiti zbog kojih smo baš mi vaš prvi izbor. U prijatnom ambijentu naše ordinacije, u samom srcu Beograda, možete se pobrinuti o svim segmentima lepote i dobrog osećaja. Stojimo vam na raspolaganju za sve informacije i zakazivanje besplatnih pregleda i konsultacija.

Besplatne konsultacije kod doktorke Jelene Glavinić možete zakazati ponedeljkom i petkom u periodu od 15:00 – 20:00h.

drjelenaglavinic_onama

Galerija orginacije

Tim

LJUDI KOJI BRINU O VAMA

Dr Jelena Glavinić

Nakon završetka stomatološkog fakulteta, doktorka Jelena Glavinić prepoznala je lepotu i posebnost profesije anti-aging lekara. Svoje prve edukacije u oblasti estetske medicine, mezoterapije i anti-aging medicine započinje u prestižnim institucijama u Milanu, i od tada kontinuirano radi na ličnom usavršavanju budući da se znanja i tehnologije u ovoj oblasti neprestano razvijaju. Prateći inovacije na polju nehiruškog podmlađivanja, trudi se da, u dogovoru sa pacijentima, dođe do najboljeg rešenja, poštujući njihove želje i pružajući im najbolju moguću negu. U svojoj ordinaciji, doktorka radi sa materijalima najvišeg kvaliteta svetski poznatih brendova, koji garantuju sigurnost u radu i pružaju maksimalnu dugotrajnost efekata. Pored velike posvećenosti i ljubavi prema poslu i pacijentima, zalaganju za primenu anti-aging medicine u službi zdravog starenja, doktorka Jelena Glavinić slobodno vreme najviše voli da provodi sa svojim suprugom i decom. Takođe, veliki je ljubitelj fitnessa, kick boxa i plesa, posebno latino-američkog, koji je dugi niz godina profesionalno trenirala i osvajala prve nagrade na takmičenjima širom sveta.

Ana Vasić

Ana Vasić, po zanimanju strukovni kozmetičar i estetičar, oduvek se interesovala za estetiku i brigu o lepoti te se odlučila za školovanje na prestižnom Institutu za estetiku i kozmetologiju. Njena prva ljubav u svetu lepote su tretmani lica, za šta se po završetku studija i opredelila da radi. Zadovljna je i srećna što je deo tima doktorke Jelene Glavinić, a u slobodno vreme voli da se posvećuje sebi, nezi, putovanjima i druženju sa bliskim ljudima. S obzirom da se prioritetno odlučila za tremane lica, nećete pogrešiti ukoliko se prepustite njenim veštim rukama.

{"subsource":"done_button","uid":"201EE05B-8B5B-43C6-9309-79415C79E156_1590744360761","source":"other","origin":"gallery","source_sid":"201EE05B-8B5B-43C6-9309-79415C79E156_1590744361435"}

Đina Obrenović

Tim dr Jelene Glavinić je mlad, sposoban, perspektivan i uvek na prvo mesto stavlja zadovoljstvo klijenta. Negovano telo i lice postaju imperativ današnjice. Đina je još od ranog detinjstva pronašla sebe u ovoj oblasti i ponosni je član tima dr Jelene Glavinic. Školovala se na Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Beogradu, a u praksi je pokazala svoje znanje i dosadašnje iskustvo u dermatološkoj kozmetologiji. Ukoliko želite da održavate vitalnost i jedrinu vaše kože, toplo vam preporučujemo da zakažete tretman i prepustite se veštim rukama naše drage koleginice.

drjelenaglavinic_djinaobrenovic

Vesna Milosavljević

Vesna je sertifikovani instruktor joge i manuelni terapeut sa višegodišnjim iskustvom, posebno u oblasti limfne drenaže, holističke, terapeutske, antistres i relax masaže. Vrlo je posvećena proučavanju i promovisanju zdravog načina života, školuje se na Tajlandu i član je stručnog tima čuvene tajlandske škole masaže, kao i njen ovlašćeni učitelj. U svom radu oslanja se na sveobuhvatno znanje i iskustvo, kao i na podršku svojih mentora sa Tajlanda. Značajni rezultati primetni su kod redovne anticelulit, kao i anti-aging masaže lica, i redovne masaže stopala.

drjelenaglavinic_vesnamilosavljevic

Stada

Poverenje pacijenata stiče se stručnim kadrom, individualnim i sveobuhvatnim pristupom u radu. Veliku važnost pridajemo osećaju prijatnosti u samom ambijentu, kao i odnosu pacijenata sa našim zaposlenima. Na samom ulazu u ordinaciju, prvo lice koje ćete ugledati je gospođa Stada, okarakterisana od strane naših pacijenata kao nasmejana, ljubazna žena, uvek spremna da izadje u susret, zakaže željeni termin, skuva najbolju kaficu u gradu i upozna vas sa našom vodećom idejom, a to je sveobuhvatni pristup lepoti, kako spolja, tako i iznutra.

drjelenaglavinic_stada