Da li ste znali da je Kolagen najvažniji protein u našem organizmu? Osnovni je deo vezivnog tkiva, te je od neprocenljive važnosti za stanje i izgled kože, odnosno za njen mladalački izgled.

Godinama se proizvodnja kolagena smanjuje, što znatno utiče na izgled naše kože. Međutim, bitno je da znamo da kolagen može da se stimuliše spolja, preparatima i tretmanima lica. Kolagen tretman koji kod nas na klinici primenjujemo uz pomoć aparata sa m3 platformom omogućuje nam upravo to.

Kako Kolagen Boost tretman izgleda?

Kolagen koji primenjujemo za spoljnu stimulaciju, i to uz pomoć aparata m3 platforma sa adekvatnim nastavkom, prirodnog je porekla. Zbog čega se Kolagen upravo na ovakav način – aparaturnom tehnologijom apilikuje? Jer se naj taj način omogućuje njegova dubinska penetracija.

Efekt Kolagen Boost tretman

Na ovaj način postičemo spolja produkciju kolagena, njegovo vezivanje za elastična tkiva, te koža zadržava svoju elastičnost, jedrost, čvrstinu. Tako održavamo njen mladoliki izgled i uspešno sprečavamo stvaranje dubljih bora.

Tretman je namenjen svim tipovima kože, može se primenjivati tokom cele godine i nema perioda oporavka.

Zakažite besplatne konsultacije

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja a možete zakazati i besplatne konsultacije.

Pišite nam putem kontakt forme i odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

    Pogledajte još