VCarbon Sistem Piling, poznat i kao Red Carpet Holivudski Tretman – kada želite da zablistate odmah nakon tretmana, poznata je i rado primenjivana procedura kod pacijenata širom sveta.

Ključne karakteristike VCarbon Piling Sistema

Ovakva formulacija sistema pilinga, na bazi aktivnog uglja, crnog đumbira, kao i dragocene Gabeline, učinila je ovu proceduru idealnu za sve tipove kože, ukoliko želite da se važa koža detoksikuje, pdomladi i dobije momentalni sjaj.

Upravo su aktivni ugalj i crni đumbir ti koji doprinose detoksikaziji, kao i sužavanju pora – naročito kod masnije kože, dok je Gabelina zaslužna za efekat momentalnog zatezanja.

Koža nakon tretmana je zaista blistava i sjajna.

Ovaj tretman idealan je za sve tiipove kože, i može se primenjivati tokom cele godine, bez eksfolijacije je u ogromnoj većini slučajeva, osim u primerima ekstremno osetljive kože kada je moguća samo blaga i kratkotrajna eksfolijacija.

VCarbon Piling more se kombinovati i sa drugim tretmanima, na primer nakon Dubinskog čišćenja – komedoekspresije, kad kozmetičar proceni da je to potrebno.

Ujedno, daje jako lepe rezultate i kod koža sklonih aknama.

Nakon ovog tretmana nije potreban nikakav poseban period oporavka.

Zakažite besplatne konsultacije

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja a možete zakazati i besplatne konsultacije.

Pišite nam putem kontakt forme i odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

    Pogledajte još