Ukoliko želite da svoju kožu tretirate jednom potpuno neinvazivnom i komfornom tehnologijom, koja će doprineti poboljšanju tonusa i zatezanju kože, onda je Radiotalasni Lifting sasvim sigurno dobar izbor. Tretman je posebno efikasan kada se u protokolu primenjuje u seriji od 5 ponovljenih tretmana.

Koji tip pacijenta je idealan za ovu vrstu procedure?

Pre svega, Radioatalsni lifting je namenjen damama koje žele da utiču na korigovanje dubine bora odnosnso da poboljšaju čvrstinu svoje kože. Naročito se savetuje pacijentima koji još ne žele, ili lekar proceni da im nije vreme, da otpočinju sa injektivnim procedurama. Idealan je i za početak antiage nege.

Kako Radiotalasni Lifting deluje i kakav efekat se postiže?

Radiotalasi zagrevaju srednji sloj kože u kom se nalaze kolagen, elastin kao i elastična vlakna.

Radiotalasi ubrzavaju obnavljanje elastičnih vlakana, proizvodnju novog kolagena i na taj način ublažavaju postojeće bore i daju čvrstinu koži. Ujedno pokreće se mikrocirkulacija, te se postiže i eferkat detoksa kože. Koža se zateže, podiže, površinske bore zaglađuju, te se poboljšavaju tonus i tekstura.

Kako Radioatalsni Lifting izgleda?

Procedura je jednostavna – oseti se blaga toplota, a procedura se izvodi pomoću sonde preko koje se ostvaruje kontakt sa kožom, te se njome vrši potrebna masaža i stimulacija u predelu lica, vrata, dekoltea.

Indikacije za Radiotalasni Lifting

  • Mimične bore
  • Opuštenija koža na vratu i dekolteu
  • Opušteni kapci
  • Bora oko usta.

Zakažite besplatne konsultacije

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja a možete zakazati i besplatne konsultacije.

Pišite nam putem kontakt forme i odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

    Pogledajte još