VBianco je posebno osmišljena kozmetološka tehnologija i Sistem za negu kože odnosno za tretiranje njenih nesavršenosti kao što su fleke, hiperpigmentacije, melazme. U pitanju je neinvazivan tretman, koji se primenjuje u protokolu u seriji za maksimalne rezultate, kao i kombinovano sa drugim procedurama poput Laserskih tretmana, Biorevitalizacije, Dermapena.

Osnovna aktivna supstanca VBianco Sistema je traneksamična kiselina, koja se koristi kao lek u medicini i koja najvise utiče na izbeljivanje fleka. Potom sadrži biomimetički glutation koji se razlikuje od klasičnog glutationa jer ima veću moć penetracije, kao i kojičnu kiselinu, čiji efekat naročito dolazi do izražaja u kombinaciji sa Dermapenom.

Na čistu kožu se aplikuje VBianco Solucija pomoću Dermapena, kako bi se postigla dublja peneracija. Potom se nanosi VBianco White Maska koja na licu stoji 15 minuta za maksimalan efekat. Naposletku, na kožu se aplikuje hranljivi VBianco Serum.

Nakon tretmana je uobičajeno crvenilo koje prolazi kroz dan-dva, a takođe je uobičajeno i perutanje.

Zakažite besplatne konsultacije

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja a možete zakazati i besplatne konsultacije.

Pišite nam putem kontakt forme i odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

    Pogledajte još