Kada je nega lica u pitanju, posebnu pažnju zavređuje Okoloočna regija. Koža u ovom predelu posebno je tanka, osetljiva, podložna znakovima starenja, a takođe je neredak i problem sa tamnim kolutovima, i upalim podočnjacima.

Biorevitalizacija Okoloočne regije za cilj ima ne samo da prosvetli tamne kolutove, već i da utiče na sam kvalitet kože, te na njeno trajno poboljšanje. Kod nas na klinici prilikom ove procedure koristimo koktel brenda Promoitalia , specijalno dizajniran da tretira problematiku okoloočne regije, zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima (Hijaluronska kiselina, Vitamin C, Kofein).

Indikacije za Light Eyes Biorevitalizaciju

Tamni kolutovi ispod očiju

Dehidrirana koža

Površinske bore

Kako se izvodi tretman Biorevitalizacija Podočnjaka

U pitanju je injektivna metoda, i to kanilom, što podrazumeva samo jedan ubod iglom, te je sam tretman komforniji za pacijenta. Pre same procedure se nanosi anestetska krema, minimalno je bolna i minimalno invazivna. Pomoću kanile adekvatna količina koktela se raspoređuje u regiji ispod očiju.

Tretman traje svega desetak minuta, nije potreban period oporavka, a rezultat je vidljiv odmah nakon tretmana.

Za maksimalan efekat preporučuje se serija od tri tretmana, sa razmakom od oko 3 nedelje, nakon čega je dovoljno održavanje na nekoliko meseci.

Takođe, Light Eyes koji se tretira okoloočna regija može se raditi i u sklopu klasične Biorevitalizacije lica.

Fotografije PRE i neposredno POSLE procedure

CTA Message

Pozovite nas Pošaljite upit

Pogledajte još