Kod nas u ordinaciji pomoću Fotona lasera, izvodimo dva fantastična tretmana – zatezanje kapaka i podmlađivanje okoloočne regije, kao i Uvećanje usana.

Sve o Smooth Eyes tretmanu

Fotona SmoothEye predstavlja tretman koji se izvodi neablativnom laserskom energijom. Neablativna laserska energija idealna je za najosetljivije područje lica-periokularnu regiju, gde su znakovi starenja upravo najvidljiviji.
Tretman podstiče proizvodnju kolagena i na taj način dovodi do zatezanja kože i ublažava znakove starenja. SmoothEye možemo izvesti kao samostalan anti-age tretman ili u kombinaciji sa drugim anti-age procedurama.
Budući da tretman koristi nežnu lasersku energiju, pacijent gotovo da nema period oporavka nakon tretmana.
Kožu oko očiju možemo vidljivo zategnuti i pomladiti te smanjiti bore i opuštenost bez oštećenja kontinuiteta kože. Ovaj tretman idealan je za poboljšanje elastičnosti, volumena i teksture kože na najnežnijem delu lica.

Neke od prednosti Smooth Eye tretmana su:
Nehirurški je i neinvazivan
Smanjuje natečenost ili opuštenost kože okoloočne regije
Sprečava pojavu ili ublažava već postojeće bore oko očiju( svračije nožice)
Postiže vidljive, dugotrajne rezultate

Tretman se izvodi uz prethodno nanesen površinski anestetik i traje 20 minuta.
Preporuka je raditi ga u serijama sa vremenskim razmakom izmedju tretmana od 6 nedelja.

Sve o LipLase tretmanu – uvećanje usana

LipLase naglašava usne, dajući im puniji, prirodniji izgled korišcenjem laserske energije kroz proces regeneracije kolagena. Iako su rezultati slični filerima za usne, ovo je neinvazivan, nehirurski tretman. Fotonina posebno dizajnirana, inovativna tehnologija nastavaka omogućuje sigurnu, precizno kontrolisanu i optimalnu isporuku laserskih impulsa u područje tretmana.


Kako bi se postigla stimulacija kolagena na svim nivoima tkiva,tretman se izvodi i intraoralno na sluzokoži usana. Laser zagreva dublje slojeve do temperature od 42 stepena, tako da je prilikom tretmana moguće osetiti minimalnu bol. Pre tretmana moguće je naneti površinski anestetik kako bi se neprijatne senzacije svele na minimum.
Dužina tretmana je 15 minuta, a efekti su vidljivi odmah nakon tretmana.
Za dugoročniji efekat koji traje i do 12 meseci, potrebno je uraditi seriju tretmana u razmacima od 4 nedelje.

CTA Message

Pozovite nas Pošaljite upit

Pogledajte još