Korana Ostojić je diplomirala na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, nakon čega je usmerila svoju strast i talent ka oblasti estetske medicine. Sa više od pet godina iskustva u stomatologiji i estetici, postala prepoznatljiva u svojoj oblasti.

Njen profesionalni put obuhvata kontinuirano usavršavanje i edukaciju kako bi ostala u korak sa najnovijim trendovima i tehnologijama u estetskoj medicini. Njen angažman nije samo fokusiran na kliničku praksu, već i na deljenje svojih znanja i iskustava s kolegama i pacijentima.

Kroz svoj rad, Korana je stekla reputaciju kao posvećeni stručnjak koji kombinuje stručnost s empatijom, pružajući svojim pacijentima najviši nivo nege i estetskog tretmana. Njena misija je da svakom pacijentu pruži personalizovanu negu i pomogne im da postignu svoj maksimalni potencijal lepote i zdravlja.

Van kliničkog okruženja, Korana uživa u aktivnostima sa svojom porodicom. Njen entuzijazam za život i želja za kontinuiranim učenjem odražavaju se kako u njenom profesionalnom radu tako i u njenom ličnom životu.

Pogledajte još