062/620-063
drjelenaglavinic_usne_fileri_predrjelenaglavinic_usne_fileri_posle

Korekcija usana hijaluronskim filerima

Odavno je prošlo vreme veštačkih i prepunjenih usana, i gotovo sve žene žele da imaju prirodne usne sa očuvanim anatomskim detaljima, ali naglašenije. Doktorka Jelena Glavinić svojim pacijentima toplo preporučuje hijaluronske filere za korekciju usana zbog njihove preciznosti, bezbednosti i prirodnih rezultata rejuvenacije koji su odmah vidljivi. U našoj ordinaciji koristimo najkvalitentiji prozvod hijaluronske kiseline – JUVÉDERM®, koji za razliku od svih ostalih proizvođača filera ima anestetik čineći proces aplikovanja bezbolnim, koriguje oblik i okolnu regiju sa rezultatima koji traju oko godinu dana. Samoj intervenciji prethodi razgovor sa doktorkom tokom kog će vam objasniti kakve rezulate možete očekivati i zašto je određeni postupak idealan za vas. Efekat korekcije određenih delova lica hijaluronom, ukoliko se radi kvalitetnim materijalima, može trajati od 12 do 15 meseci.

drjelenaglavinic_botox_predrjelenaglavinic_botox_posle

Korekcija bora botoksom

Botoks i dalje predstavlja najpopularniji tretman anti-age medicine, a injekcije botoksa su omiljeni neinvanzivni nehirurški metod širom planete. Ovim tretmanom mogu se tretirati gotovo svi delovi tela, a naročito je pogodan za lice, bore na vratu i dekolteu. U oblasti plastične hirurgije koristi se već dugi niz godina za blokiranje rada mišića koji učestvuju u mimici lica i stvaranju bora. Kada ga u malim dozama ubrizgava lekar, specijalista estetske medicine, u mimične mišiće, sprečava se njihova preterana kontrakcija, čime se onemogućava nastanak bora tamo gde su obično najizraženije, uz to ublažavajući već postojeće. Aplikovanje botoxa preporučuje se pacijentima između 30 i 70 godina starosti, u zavisnosti od trenutnog stanja kože lica, kao i procene stručnog lekara. Sve ovo čini proceduru tenutno jednom od najdelotvornijih i najpopularnijih na svetu.

drjelenaglavinic_lipoliza_predrjelenaglavinic_lipoliza_posle

Uklanjanje masnih naslaga

Jedan od najefikasnijih načina za trajno uklanjanje celulita i masnih naslaga sa problematičnih regija tela, aplkovanjem specijalnih mezoterapeutskih supstanci, je upravo lipoliza. Brz način života, neadekvatna ishrana i manjak fizičke aktivnosti mogu dovesti do akumulacije masnih naslaga na odredjenim delovima tela. Kod muškaraca su to najčešće masti na stomaku i bokovima, dok su kod žena izraženije na bokovima, butinama, kolenima, nadlakticama i podbradku. Ovim vrlo delotvornim tretmanom, u otkožno masno tkivo se, terapijskim protokolom, unosi tačno određena doza aktivnih supstanci – lipolitika koje dovode do razgradnje masti, a zatim i njene eliminacije iz organizma. U zavisnosti od slučaja, nekada je dovoljno uraditi tretman samo jedanput, međutim, najčešće se preporučuju dva ili tri u razmaku od 8 nedelja.

drjelenaglavinic_akne_predrjelenaglavinic_akne_posle

Lečenje aknozne kože

Da li ste znali da se oko 80% populacije izmedju 12 i 25 godina bori sa problemom aknozne kože i poremećenog rada lojnih žlezda, a čak 3% populacije starosne dobi preko 45 godina ima kožu lica i tela sklonu upalnim procesim? Osnovni faktor za nastajanje ovog problema jeste genetska predispozicija, ali vrlo često i izmenjen hormonski status, sindrom policističnih jajnika, kao i hiperandrogenizam. Klinička slika akni može varirati od vrlo blage, pretežno sa miteserima, do vrlo teških oblika sa opsežnim upalnim procesom i izraženim ožiljcima, koji neminovno nastaju ukoliko se ne krene na vreme sa procesom lečenja od strane lekara Efikasnošću tretmana, kao što su DUBINSKO ČIŠĆENJE LICA i HEMIJSKI PILING, postižu se rezultati potpunog izlečenja, za šta je potreban određen vremenski period, najčešće četiri do osam nedelja, ali u težim slučajevima i do tri meseca.